Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Valami voltam, valakivé tettél, valamivé váltál...

Egyszervoltam 2.0

Egyszervoltam 2.0

Mit mond el rólad egyiptomi horoszkópod?

2017. április 04. - Phoenicia

Ozirisz

Történet:
Ozirisz az egyik legnagyobb egyiptomi istenség. Húgát, Íziszt vette feleségül, együtt uralkodtak Egyiptomon és elhozták a civilizációt.

Jellem:
Kíváncsi természeted mindig új kalandok felé sodor, melyek gyakran spontának és rendhagyóak. Hiszel az életben és bízol magadban, sosem adod fel. Létezésed minden pillanatát intenzíven éled meg, nem félsz az elbukástól, mert számodra mindig van menekülés vagy visszaút, hogy aztán új kalandokba vethesd magad. A te életedben semmi sem állandó, minden folyamatosan változik, veled együtt. Bár nem vagy immunis a csalódással szemben, próbálsz józan ítélőképességű lenni, azonban kényszeres optimizmusod túl gyakran érvényesül. A közömbösség szó nem található meg a te szótáradban, így gyakran állítasz akadályokat saját utadba, és néha meginog a magadba vetett bizalmad.

Forrás:

http://sztorivilag.com/hu/erdekessegek/mit-mond-el-rolad-egyiptomi-horoszkopod-nekuenk-szorol-szora-igaz-nezd-meg-te-is-rad-jellemzot

A bejegyzés trackback címe:

https://phoenicia.blog.hu/api/trackback/id/tr5112402001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása