Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Valami voltam, valakivé tettél, valamivé váltál...

Egyszervoltam 2.0

Egyszervoltam 2.0

Idiots and idiots

2022. december 23. - Phoenicia

„Mutasd meg neki (...) a kedvenc erogén zónád, maszturbálási technikád, szexpózod vagy pornófilmed. Anya a lányának, apa a fiának. Nevelőanya, nevelőapa is tökéletes. Csak lazán! Add önmagad! Abból tanul a legtöbbet. Ami neked jó, az szinte biztos, hogy neki is jó lesz, persze lehet, hogy tud jobbat.”
Nem tudom eldönteni, hogy röhögjek, vagy hányjak.
Nem tudom miért is engednek ilyen aberrált, beteg elméjű "szakembert" véleményt formálni, pláne tanácsot adni bármivel kapcsolatban is.
Nem tudom és nem is akarom elképzelni azt a szituációt, hogy ülök a lányommal szemben és taperolom magam. Bár valószínűleg nagyon röhögnék (még mielőtt sz@rrá verném apukát), mekkora lendülettel vágná rá bármelyik fiam is az ajtót, ha előkapná a brét, hogy "okítsa"...
Azért az "azért van ennyi meleg", stb hozzászólásokon is jókat nevettem. (Ezek szerint az összes orvos, ápoló, stb pár műszak után "bemelegszik" a meztelen test látványától, jó tudni!)
Saját: a 8 éves fiam, még bejárkál hozzám a fürdőbe, segítséget igényel a saját tisztálkodásához. A 10 éves és tőle fölfelé már nem, de erre nem is kellett "nevelni" őket, saját igényük lett a privát tér, ezzel együtt az enyémet is tiszteletben tartják.

A mai kedvenc: "Ebben a korban még nincs az olvasáshoz kifejlődve a gyerek agya”
Először is az agya (ideális esetben) ki van fejlődve, mire megszületik.
Abban ugyan egyetértek, hogy ráerőltetni nem kell egyik hét éves kor előtt lévő gyereket sem, hogy írni-olvasni-számolni tanuljon.
Viszont, ha a gyerek kérdez, akar, próbálkozik és magától tanul, azt nehogymár meggátoljuk, mert "Ahelyett, hogy a betűkkel és a számokkal fárasztanánk a gyereket, inkább tegyük oda, hogy minél többet modellezzen, ... vágjon ki különböző formákat."
2 éves gyerekekről van szó. A szellemi képességeik rendszerint jobbak, mint a finommotorikájuk. Komoly volt, hogy pár szó olvasása helyett inkább kaszaboljon?
Saját: a nagyfiam érdekelte, így már 2 évesen megtanult olvasni és számolni. A másik 2 fiam nem sokkal az iskola előtt tanulta meg ezeket, a lányom az iskolában. A gyerekek egyéni fejlődésére és igényeire kellene minden szülőnek összpontosítania, nem arra, hogy a "szomszéd gyereke" hol tart...

Pár napig (a XXI. sz-ban) még arról is éles vitákba bonyolódtunk, hogy mennyire "normális pár naponta felpofozni a gyereket" szimplán nevelő jelleggel...
verdel_1.jpg
verdel_2.jpg

Holnap 24-e. Jelenleg van vagy 20°C és tűző napsütés.
Olyan igazi kirándulós idő, én meg sütök/főzök/díszítek/csomagolok egész nap.
Karácsonyi hangulat? Ebben az időben? Hhh... ja, tök nagy.
Mint az idei fánk. Hú, nagyon nyomi szegényke! Nem egészen így képzeltem el. XD
Középen hosszabbak az ágai, mint alul, nem igazán lehet hajlítgatni, a végein a fehér festéktől össze van ragadva (nem igazán nyújt deres hatást), a tobozok meg igaziak és nem rajta vannak, hanem mellette a dobozban, olyan csináljveleamitakarsz jelleggel.
De legalább a takarítással tegnap kész lettem (tudom, vagy 1 napig ki is fog tartani), mégha szereztem is 3 új vízhólyagot és 2 beszakadt körmöt a törött kisujjam mellé.

Ja, megvan 4 regény vázlata és karakterei +nekiálltam az egyiket írni.
Bár nem tudom minek, még mindig egy vagyon egy könyvet kiadatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://phoenicia.blog.hu/api/trackback/id/tr6418009154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása