Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Valami voltam, valakivé tettél, valamivé váltál...

Egyszervoltam 2.0

Egyszervoltam 2.0

Egyszersemvolt történetek 2

2019. február 03. - Phoenicia

Állt a romos épület előtt, az állványát állította épp fel, mikor megérkezett az autó.
Odafordult, hogy végre élőben is szemügyre vehesse új modelljét.
Jó képű, jó kiállású fiatalember szállt ki, nem volt különösebben extrább, mint bármelyik másik.
Odasétált a nőhöz, kézfogás, bemutatkozás. Stabil marok, kedves mosoly.
Susan összepakolt még pár dolgot, Jack kivette a sporttáskáját a csomagtartóból, indulás be az épületbe.
Egy rég elhagyott kollégium volt. Ablakai sok helyen kitörve, a vakolat java része leomolva, a növények már itt-ott visszafoglalták a teret a természet számára.
A besütő Nap fényében szálltak a porszemek a levegőben. Meleg nyári délelőtt.
-Hol csináljuk?
-Körülnézek hol milyen a terep és hogy jön a fény, jó? Addig nyugodtan átöltözhetsz az első sorozathoz.
Hamarosan meg is volt több jó helyszín is, csattogott a tükör zárja.
Szép darab! - gondolta magában Susan az utolsó tervezett sorozat előtt.
Késő délutánig tartott a fotózás. Jó hangulatban, beszélgetve, nevetgélve.
-Oké, remek vagy! Most jönnek a fehérneműsök. A többit vedd le és oda kellene állni az ajtóba feltámaszkodni, ahogy már csináltuk.
A sorozat közepétől láncok is kerültek rá. Kis víz, por és máris ütősebb. Élő látványra is...
Domborodó izmok mindenhol. Hatalmas vállak, kockás has, napbarnított bőr, karakteres áll, tüzes, csokoládé szemek.
Látszott hogy a srácnak is feküdt a téma, nagyon profin pózolt.
Susan kezdte hülyén érezni magát. Lüktetett a vére, égett az arca, tomboltak a hormonjai. Nem szokott hozzá, profin és hidegen kezelte a modelljeit.
És most elcseszte! Úgy nézett fel a srácra a gép mögül, hogy a vak is látta... felfalta a szemeivel.
Jack már kellőképpen ismerte ezt a pillantást, kaján vigyorral nyugtázta fotósa zavarát.
Ahogy megindult volna felé, Susan megszólalt: -Szuper! Szerintem kész is vagyunk. Két héten belül meg leszek az utómunkákkal. Nézzük meg hogy működik-e a csap, hogy le tudd tisztítani magad!
A csap már rég nem működött, viszont a zuhany meglepő módon igen. Jack nem is tétovázott, bevágódott alá amíg még biztos volt hogy látja a nő. Susan ugyan elfordult hirtelen, de rájött hogy vissza kell valahogy szereznie a fölényét. Megfordult: -Zavar, ha így is lövök párat? Pont jól jön rád a lemenő Nap fénye az ablakból.
-Engem nem zavar! - vigyorgott szélesre húzott szájjal a srác. Álomszép, átütő és izgató látvány volt így. Tényleg jól állt neki a Naptól aranysárgára színezett vízfolyam. A fény erős kontrasztokat hozott létre az izomtónusain és a "piszok" még így is pózolt. Ellenállhatatlan volt.
Ahogy Susan leengedte a kezében a gépet, Jack kilépett a még folyó víz alól. Kérdés nélkül befogta a nő állkapcsát a tenyerei közé a tarkójánál támasztva és megcsókolta. Fullasztó, szenvedélyes, vad csók. Egy pillanatnyi lélegzetet hagyott csak, hogy a gépet még lerakhassa a kezéből és ruhástul behúzta a tus alá tovább csókolni. Nem kérdezett semmit szavak nélkül sem. Puhatolózás nélkül kapkodta le pillanatok alatt Susan ruháit. A tétova tiltakozások mind kudarcba fulladtak. Jack bivaly erejével, még mikor finoman fogta torkon és nyomta a csempének is, kis híjján elájult a nő. Markolta, csókolta ahol csak érte. Nem volt durva, mégis az egy kezével összefogott két törékeny kis csukló láncok alatt sem érzett még ilyen erős szorítást.
Susan kívánta is, félt is. Idegen, izgalmas, gyönyörű, de hatalmas... Tudta hogy nagyon rosszul is elsülhet a dolog.
Jack értette a dolgát. Óvatos és figyelmes volt amikor kellett, de uralta és irányítása alatt tartotta a nőt. Mikor látta, hogy már teljesen feloldódott és átadta magát a gyönyörnek, egyszerűen abbahagyta. Kilépett a tus alól és kaján vigyorral végigmérte a hirtelen értetlen nőt. De Susan elkapta a szikrát, megértette mit akar a srác.
Csábos mosollyal hívta vissza a mutatóujjával. Ahogy Jack visszalépett a tus alá, már csattant is a fal csempéjén a háta. Suzan vadul, feltüzelve támadt neki hogy harapja, karmolja minden kívánatos porcikáját a srácnak. Körülfonta lábaival, mint aki az életért küzd, az utolsó lehelletéből szeret.
Újra Jack kerekedett felül, a csempének támasztva, feszítve, szorítva tett tanúbizonyságot férfiasságáról, míg a lebukó Nap utolsó sugaraiban mindketten hangot nem adtak elégedettségüknek...

A bejegyzés trackback címe:

https://phoenicia.blog.hu/api/trackback/id/tr5614606104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása